שטח : 600 מ”ר בנוי: 300 מ”ר תמיד טענתי שמינימליזם הוא מושג של פשטות וכדי להבליט את האובייקטים לא צריך להכביר ב-“קישוטים” . בפרויקט זה מרכיב האור הטבעי  היה אחד המרכיבים החשובים בתכנון וקיבל משמעות בעיצוב הבית . כשנפגשתי לראשונה עם לקוחותיי , זוג רופאים במקצועם שעלו מאזרבייג’ן בשנות ה-90 הם סיפרו לי על החלום שלהם לבית פרטי עם נוף לכנרת ושעכשיו סוף סוף הם מתכוונים להגשים אותו . הם היו בשלב תוכניות אדריכליות , ואמרו כי הם רוצים ” בית מודרני, מינימליסטי , פונקציונאלי וחמים ” . כמובן שלי היה ברור שהקונספט חייב להתחבר לסביבה הטבעית כי אני מאמינה שהבית חייב לבוא בקונטקסט לסביבה הטבעית ולנוף,  ולכן היה חשוב לי לתת לנוף הכנרת להראות כמעט מכל זווית בבית.  הבית תוכנן כך שקומת הכניסה היא החלל המרכזי שחיים בו והקומה התחתונה מכילה יחידת דיור גדולה ועוד שני חדרי אירוח ישנן מרפסות  לנוף המדהים בשתי הקומות ובריכה בקומת הכניסה .